tpku_2b
MODERATOR
Jedva završio osnovnu školu
Mišljenje o ovom članu: +9/-11
Van mreže
Pol: 
Dunav, Sava, Morava, Rasina...
|
 |
« Odgovor #15 poslato: Јул 21, 2009, 09:42:07 » |
|
... pa ako cemo tako, onda nerovatno mislis na "maskirni" svet ... ili je to tebi ujedno sve u zivotu ? ... izgleda da je u pitanju ova druga varijanta, tako da na tu temu nemamo sta da pricamo ... naravno, kada izadjes iz okvira "maskirnog" i okrenes se nekim drugim i pametnijim stvarima... naravno, ako uopste nas za njih ... sto se izbacivanja negativne energije tice, ja za to imam pravi nacin i pravi "ventil", a to je usko vezano za zenski deo publike ... naravno, moj ventil jos radi i ja jos uvek mogu da se balasta i negativne energije oslobodim na taj nacin, sto se za tebe ne bi moglo reci,a sto moze iance da rezultira samo akumuliranjem te iste negativne energije, i "pucanjem" u trenucima kao sto je ovaj kada si i pisao ovaj text ... ali nema veze, ako ti to odgovara, ja te necu sputavati, jer bih, po nekom "nepisanom" pravilu kao moderator na forumu trebao da sankcionisem textove ovakvog i slicnog tipa .... a sto se tvrdoglavosti tice, znas kako kazu :"J....., takav mi horoskop"!!! ... inace sam jarac u horoskopu, a ko malo bolje poznaje horoskop, razumece o cemu pricam ... zato, ne vredi da se sa mnom prepucavas, jer ti to nista nece pomoci, a ljudi sa kojima sam radio, vrlo dobro znaju mene, moj nacin razmisljanja, kao i sta sam sve u stanju da uradim ... zato, vreme ce pokazati ko je bio u pravu, a onda , kao sto pise i u blogu ... SVET CE IM BITI MALI ... ali to su vec neke druge price, a o tome cemo kad za to bude vreme ...
|