• Početna
  • Pomoć
  • Pretraga
  • Kalendar
  • Prijavljivanje
  • Registracija
Stranice: [1]   Idi dole
Autor Tema: Zasto nam se ruse avioni  (Pročitano 173 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
andrija
Krenuo u predškolsko
*

Mišljenje o ovom članu: +3/-20
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« poslato: Јул 07, 2009, 08:51:33 »

Bolje je bilo postaviti pitanje DOKLE a ne zasto... Koliko jos treba srusenih letelica i unistenih zivota da bi se shvatilo kako je neophodno zameniti zastarelu tehniku ??
Sačuvana

haze
MODERATOR
Krenuo u predškolsko
*

Mišljenje o ovom članu: +6/-20
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Јул 10, 2009, 09:51:12 »

Provali kad su rekli da MiGovi uopste nisu ni bili u Rusiji na remontu vec su remontovani ovde, samo su Rusi dolazili a neke delove slali tamo.. Pa cemu onda onolike price o slanju aviona u Rusiju ??
Sačuvana

tpku_2b
MODERATOR
Jedva završio osnovnu školu
*

Mišljenje o ovom članu: +9/-11
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Dunav, Sava, Morava, Rasina...

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #2 poslato: Јул 15, 2009, 10:10:56 »

... pa zato ljudi, da bi se u novinama i medijima culo da je izvrsen remont i da nista ne brinemo ... Rusi su ceo koncept Mig-29 napustili otprilike isto kada i T-55 ... tenkove smo isekli, jer su , eto, proglaseni za "neperspektivne", a avione drze "na misice" i dalje, jer ne znaju sta da kazu ljudima ... ustavri kako da saopste javnosti da vise nemamo nijedan avion, jer se taj momenat neminovno blizi ... bila je i polemika na nekom drugom sajtu i forumu upravo nan ovu temu ... kada sam rekao da zvioni nisu ni slati, naisao sam n aveliki otpor u smislu neverice ... isti slucaj je bio i sa civilnim avio -saobracajem, kada su avioni JAT-a leteli nedeljama bez trunke tehnickog odrzavanja jer je bio u toku strajk, a nije bilo ni sredstava ... samo,cini mi se da ce politika naseg vrlog Ministra Vojnog da uveze Orlove, Galebove, Super Galebove, kao i ostale krseve koje smo prodali ex-yu republikama jos pre 10 , 15 i vise godina, samo da bi bilo vise aviona na broju, biti potez koji ce konacno  nasu avijaciju dovesti do ivice propasti ... do tada, ostaje nam samo da gledamo, cutimo, i slezemo ramenima ... a vazdusni prostor branice nam neko drugi ...
Sačuvana

I jednoga dana, kada ostanes sam na bojnom polju...

Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na: